Openingstijden

Woensdag: 18.00 u - 00.00 u
Donderdag - Vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u
Zaterdag: 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u

THE FINAL COUNTDOWN

Beste klanten,

Na 41 geweldige jaren is het stillaan tijd geworden om te gaan genieten van ons pensioen. We kijken terug op een prachtige carrière en willen jullie bedanken voor jullie jarenlange trouwe klandizie.

We hebben er altijd van genoten om onze klanten te verwennen en een gezellige tijd te bezorgen in ons restaurant.

We zijn dankbaar voor alle mooie momenten die we samen met jullie hebben mogen beleven. We prijzen ons gelukkig dat vele klanten over de jaren heen zelfs vrienden zijn geworden.

Aan alle mooie liedjes komt een eind, we worden een dagje ouder en het is tijd om de pollepel aan de haak te hangen.

We gaan nog 3 maanden alles geven:

Kom zeker en vast nog een laatste keer genieten van het wildmenu, ook de eindejaarsfeesten vieren we graag nog samen. Op oudejaarsavond 2024 sluiten we af met een knaller en gaan de deuren toe!

Culinaire groetjes,

An & Daniël, 

Frederik & Kimberly

WILDMENU - MENU GIBIER

vanaf 11 oktober tot 22 december

    Wilde eend, rode biet, witloof met honing mosterddressing, krokante spekjes.

 Canard sauvage, betterave rouge, chicon, dressing miel-moutarde, lardons.
***

Velouté van pompoen met bosduif, crème van erwtjes.

 Velouté de potiron au ramier, crème de petits pois verts.
***

Kroket van fazant, rode kool, truffelsaus.

 Croquette de faisan, chou rouge, sauce à la truffe.
***

Hinderug, wildjus met porto, puree van pastinaak, spruitjes.

 Tournedos de biche, jus au porto, purée de panais, choux de Bruxelles.
***

Brownie, oreo-ijs, wijnpeertje, veenbessen.

 Brownie, glace aux oréos, airelles, poire au vin.
***

Prijs - Prix: 70 euro

 Met wijnen - avec vins: 95 euro




Beste klanten, 

Vanaf vrijdag 11 oktober presenteren we jullie ons wildmenu. 

Culinaire groeten, 

An & Daniël 

DRIEGANGENMENU - MENU TROIS SERVICES

vanaf 11 oktober tot 22 december 

  Zeebaars met savooi, spekjes, saus met graanmosterd.

 Bar de mer, sauce aux grains de moutarde, lardons.
***

Hinderug, wildjus met porto, puree van pastinaak, spruitjes.

 Tournedos de biche, jus aux morilles, purée de panais, choux de Bruxelles.
***

Brownie, oreo-ijs,  wijnpeertje, veenbessen.

Brownie, glace aux oréos,  airelles, poire au vin.
***

Prijs - Prix: 50 euro

Met aperitief, wijnen en koffie - Avec apéritif, vins et café: 75 euro

Beste klanten,

Wat kijken we er naar uit om een laatste keer de feestdagen met jullie te beleven in ons restaurant!

Culinaire groeten,

An & Daniël

Kerstavond – Réveillon de Noël

24 december om 19.00 uur

Cava met hapjes.
Cava avec des amuse-bouches.
***

Carpaccio van tonijn, salade van selder en groene appel, zachte chilisaus.
Carpaccio de thon, salade aux céleri et pomme verte, sauce au chili doux.
***

Velouté van fazant en eekhoorntjesbrood.
Velouté de faisan et cèpes.
***

Rogrolletjes met rivierkreeftjes nantua.
Rai aux écrevisses nantua.
***

Filet van kalkoen, oesterzwam, dragon, duchesse aardappeltjes, appel en veenbessen.
Filet de dinde, pleurottes, estragon, pommes duchesses, pommes aux airelles.
***

Ijsparfait van mandarijntjes en grand-marnier, vanille-room, amandeltuile.
Parfait glacé de mandarines et grand-marnier, crème chantilly, tuile aux amandes.
***

Koffie met kerstbuche.
Café et bûche de Noël.
***

Prijs – Prix p.p.: 90 euro
Met aangepaste wijnen – avec vins accordés p.p.: 125 euro

Kerstdagmenu – Menu du jour de Noël

25 tot 30 december

Cava met hapjes.
Cava avec des amuse-bouches.
***

Carpaccio van tonijn, salade van selder en groene appel, zachte chilisaus.
Carpaccio de thon, salade aux céleri et pomme verte, sauce au chili doux.
***

Rogrolletjes met rivierkreeftjes nantua.
Rai aux écrevisses nantua.
***

Filet van kalkoen, oesterzwam en dragon,duchesse aardappeltjes, appel en veenbessen.
Filet de dinde, pleurottes, estragon, pommes duchesses, pommes aux airelles.
***

Ijsparfait van mandarijntjes en grand-marnier, vanille-room, amandeltuile.
Parfait glacé de mandarines et grand-marnier, crème chantilly, tuile aux amandes.
***

Koffie met kerstbuche.
Café et bûche de Noël.
***

Prijs – Prix p.p.: 75 euro
Met aangepaste wijnen – avec vins accordés p.p.: 105 euro



Oudejaarsavond – Le Saint Sylvestre

31 december om 19.00 uur

Champagne met hapjes.
Champagne avec des amuse-bouches.
***

Surf en turf van kalfsvlees en kreeft, sausje met tonijn en kappertjes.
Terre et mer de veau et homard, sauce au thon et câpres.
***

Capuccino van rivierkreeftjes.
Capuccino d’écrevisses.
***

Gratin van jakobsnootjes, grijze garnaaltjes.
Gratin de saints-jaques, crevettes grises.
***

Tournedos van haas harlekijn, witloof en rode ui-konfijt.
Tournedos de lièvre harlequin, chicon et confit d’oignon rouge.
 ***

Vacherin van witte en fondantchocolade, crème anglaise, veenbessen.
Vacherin au chocolat blanc et fondant, crème anglaise, airelles.
***

Zoete versnaperingen.
***

Champagne om 00.00 uur.
Champagne à 00.00 heures.
***

Prijs – prix p.p.: 105 euro
Met aangepaste wijnen – avec vins accordés p.p.: 135 euro

RESTAURANT VENDÔME TONGEREN

 


An en Daniël

Sint - Truidersstraat 27
3700 Tongeren
+32 (0)12 23 81 32

Contacteer ons

ONZE TROEVEN

Gastvrij
Hoogwaardige producten
Verfijnde keuken
 klantvriendelijkheid
Faire prijzen