Openingstijden
Woensdag: 18.00 u - 00.00 u
Donderdag - Vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u
Zaterdag: 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u
Woensdag: 18.00 u - 00.00 u
Donderdag - Vrijdag: 12.00 u - 16.30 u & 18.00 u - 00.00 u
Zaterdag: 18.00 u - 00.00 u
Zondag: 12.00 u -16.30 u
Beste klanten,
Na 41 geweldige jaren is het stillaan tijd geworden om te gaan genieten van ons pensioen. We kijken terug op een prachtige carrière en willen jullie bedanken voor jullie jarenlange trouwe klandizie.
We hebben er altijd van genoten om onze klanten te verwennen en een gezellige tijd te bezorgen in ons restaurant.
We zijn dankbaar voor alle mooie momenten die we samen met jullie hebben mogen beleven. We prijzen ons gelukkig dat vele klanten over de jaren heen zelfs vrienden zijn geworden.
Aan alle mooie liedjes komt een eind, we worden een dagje ouder en het is tijd om de pollepel aan de haak te hangen.
We gaan nog 3 maanden alles geven:
Kom zeker en vast nog een laatste keer genieten van het wildmenu, ook de eindejaarsfeesten vieren we graag nog samen. Op oudejaarsavond 2024 sluiten we af met een knaller en gaan de deuren toe!
Culinaire groetjes,
An & Daniël,
Frederik & Kimberly
vanaf 11 oktober tot 22 december
Wilde eend, rode biet, witloof met honing mosterddressing,
krokante spekjes.
Canard sauvage, betterave rouge, chicon,
dressing miel-moutarde, lardons.
***
Velouté van pompoen met
bosduif, crème van erwtjes.
Velouté de potiron au ramier, crème
de petits pois verts.
***
Kroket van fazant, rode
kool, truffelsaus.
Croquette de faisan, chou rouge, sauce
à la truffe.
***
Hinderug, wildjus met
porto, puree van pastinaak, spruitjes.
Tournedos de biche, jus au porto, purée
de panais, choux de Bruxelles.
***
Brownie, oreo-ijs, wijnpeertje,
veenbessen.
Brownie, glace aux oréos, airelles, poire
au vin.
***
Prijs - Prix: 70 euro
Met wijnen - avec vins: 95 euro
Beste klanten,
Vanaf vrijdag 11 oktober presenteren we jullie ons wildmenu.
Culinaire groeten,
An & Daniël
vanaf 11 oktober tot 22 december
Zeebaars met savooi, spekjes,
saus met graanmosterd.
Bar de mer, sauce aux grains de
moutarde, lardons.
***
Hinderug, wildjus met
porto, puree van pastinaak, spruitjes.
Tournedos de biche, jus aux
morilles, purée de panais, choux de Bruxelles.
***
Brownie, oreo-ijs, wijnpeertje, veenbessen.
Brownie, glace aux oréos, airelles, poire au vin.
***
Prijs - Prix: 50 euro
Met aperitief, wijnen en koffie - Avec apéritif, vins et café: 75 euro
Wat kijken we er naar uit om een laatste keer de feestdagen met jullie te beleven in ons restaurant!
Culinaire groeten,
An & Daniël
24 december om 19.00 uur
Cava met hapjes.
Cava avec des amuse-bouches.
***
Carpaccio van tonijn, salade
van selder en groene appel, zachte chilisaus.
Carpaccio de thon, salade aux
céleri et pomme verte, sauce au chili doux.
***
Velouté van fazant en
eekhoorntjesbrood.
Velouté de faisan et
cèpes.
***
Rogrolletjes met
rivierkreeftjes nantua.
Rai aux écrevisses nantua.
***
Filet van kalkoen, oesterzwam, dragon, duchesse aardappeltjes, appel
en veenbessen.
Filet de dinde, pleurottes,
estragon, pommes duchesses, pommes aux airelles.
***
Ijsparfait van mandarijntjes
en grand-marnier, vanille-room, amandeltuile.
Parfait glacé de
mandarines et grand-marnier, crème chantilly, tuile aux amandes.
***
Koffie met kerstbuche.
Café et bûche de Noël.
***
25 tot 30 december
Cava met hapjes.
Cava avec des amuse-bouches.
***
Carpaccio van tonijn, salade
van selder en groene appel, zachte chilisaus.
Carpaccio de thon, salade aux
céleri et pomme verte, sauce au chili doux.
***
Rogrolletjes met
rivierkreeftjes nantua.
Rai aux écrevisses nantua.
***
Filet van kalkoen, oesterzwam en dragon,duchesse aardappeltjes, appel
en veenbessen.
Filet de dinde, pleurottes,
estragon, pommes duchesses, pommes aux airelles.
***
Ijsparfait van mandarijntjes en grand-marnier, vanille-room, amandeltuile.
Parfait glacé de
mandarines et grand-marnier, crème chantilly, tuile aux amandes.
***
Koffie met kerstbuche.
Café et bûche de Noël.
***
31 december om 19.00 uur
Champagne
met hapjes.
Champagne avec des amuse-bouches.
***
Surf en turf van kalfsvlees en
kreeft, sausje met tonijn en
kappertjes.
Terre et mer de veau et homard, sauce au thon et câpres.
***
Capuccino van rivierkreeftjes.
Capuccino d’écrevisses.
***
Gratin van jakobsnootjes,
grijze garnaaltjes.
Gratin de saints-jaques, crevettes
grises.
***
Tournedos van haas harlekijn, witloof en rode ui-konfijt.
Tournedos de lièvre harlequin, chicon et confit d’oignon rouge.
***
Vacherin van witte en
fondantchocolade, crème anglaise, veenbessen.
Vacherin au chocolat blanc et
fondant, crème anglaise, airelles.
***
Zoete versnaperingen.
***
Champagne om 00.00 uur.
Champagne à 00.00 heures.
***
Gastvrij
Hoogwaardige producten
Verfijnde keuken
klantvriendelijkheid
Faire prijzen